Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru, victorie clară cu Inter Cristian și calificare în finala Cupei României, faza regională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent realizat de Viitorul Sântimbru, reprezentanta Albei, în faza regională, echipa din Galtiu câștigând clar, în deplasare cu Inter Cristian, scor 3-0 (2-0), rezultat în urma căruia s-a calificat în finala Regiunii 3, cu maximum de puncte și fără gol primit.

Cu un golaveraj de 13-0 și două victorii din tot atâtea jocuri, formația pregătită de Adrian Bicheși a realizat deja o performanță. În județul Brașov, vizitatorii au dominat copios întâlnirea, ratând o sumedenie de ocazii.

Au marcat Brânză (11, reluare cu latul la corner Ivașcu, și 29, penalty, obținut de P. Truță), iar în actul secund a mai punctat B. Popa (63, la un nou corner Ivașcu). Din minutul 32, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Avarvarei.

O calificare pe deplin meritată! Felicit jucătorii pentru efortul depus. Am întâlnit o echipă bună, omogenă și determinată, dar experiența grupului nostru și-a spus cuvântul. Așteptăm cu încredere finala de sâmbăta viitoare„, a spus Adrian Bicheși.

În cealaltă grupă, ACS Arcuș – CS Gheorgheni 2-5 și ASF Pogăceaua – ACS Arcuș 7-3, iar oponentul Viitorului Sântimbru se va decide miercuri, 17 iulie, la disputa CS Gheorgheni – ASF Pogăceaua, echipa lui Adrian Bicheși urmând să evolueze în deplasare în finala din 20 iulie.

Viitorul: Ov. Barna (35, A. Anghel) – D. Anghel (86, B. Suciu), B. Popa, B. Popescu (86, Sicoe), Birk, Goguța, P. Truță (68, Ov. Crișan), An. Moldovan, C. Olălău (68, A. Olălău), Brânză, Cr. Ivașcu; rezervă Petrașcu. Antrenor Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a plecat luni, 15 iulie, în cantonament centralizat în Slovenia, la Dravograd, stagiu care va dura 11 zile și cuprinde 3 întâlniri de verificare. Prima dintre acestea este în 17 iulie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea