Rămâi conectat

Sport

Miercuri, ora 18.00, la Galtiu, Viitorul Sântimbru – Voința Sibiu, în faza regională a Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, ora 18.00, la Galtiu, Viitorul Sântimbru – Voința Sibiu, în faza regională a Cupei României

Meci special pentru Viitorul Sântimbru, câștigătoarea Cupei României, faza județeană, care mâine, la ora 18.00, la Galtiu, întâlnește Voința Sibiu în primul meci din faza regională a Cupei României. Vicecampioana din Liga 4 Alba revine pe teren după aproape o lună, în 14 iunie, la Cugir, sântimbrenii câștigând finala județeană fără emoții, scor 5-1 cu Inter Unirea în competiția „KO”.

Conform unor informații de ultimă oră, formația sibiană va fi preluată de antrenorul Paul Ciucă, fost la Industria Galda de Jos

Pentru formația susținută de patimașa familie Hulea este al doilea trofeul din panoplie, după acela din urmă cu 8 ani, când prezența în etapele superioare ale Cupei României a însemnat un duel cu divizionara terță Sănătatea Cluj (1-2, la Galtiu). Comparativ cu acea partidă din 2016, Dan Comșa (atunci „principal”) este secundul lui Adrian Bicheși, iar în lot mai sunt Ov. Barna, Ov Crișan și Cr. Ivașcu (absent în respectivul meci).

Viitorul Sântimbru încearcă să rezolve 3 achiziții până la ora disputei, mijlocașul Bârdea (CSM Unirea Alba Iulia), apărătorul B. Popescu (Industria Galda de Jos) și atacantul A. Breaz (Voința Stremț).

Acest meci de debut este un joc important pentru Viitorul Sântimbru. Ne dorim să trecem în faza următoare, dar trebuie să ținem cont de valoarea adversarilor care vin din județe cu fotbal bun. Am încredere că toată munca și pregătirea vor fi de folos și vom avea succes în competiția tuturor posibilităților. Sper să facem cinste fotbalului din Alba”, a punctat antrenorul Adrian Bicheși.

Reprezentanta Albei va juca, în ordine, cu Voința Sibiu (miercuri, 10 iulie) – acasă, respectiv cu Inter Cristian (sâmbătă, 13 iulie) – deplasare. Ultimul joc va fi în 17 iulie, Voința Sibiu – Inter Cristian. În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar fiind echipa calificată din grupa 1, respectiv Mureș (ASF Pogăceaua), Covasna (ACS Arcuș) și Harghita (CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni).

Voința Sibiu a câștigat detașat, scor 7-1 cu Inter Stars Sibiu, finala Cupei României din județul vecin. În Liga 4 s-a clasat pe locul secund, cu 67 de puncte în 26 de meciuri, la 5 „lungimi” în spatele campioanei Păltiniș Rășinari, având un golaveraj impresionant 128-14. În efectiv s-au aflat printre alții, Adrian Cîrstean (fost la Metalurgistul Cugir), Bogdan Jica (din Blaj), Paul Medeșan (fost la Performanța Ighiu), Florin Stelea (ACS Pianu) sau Alexandru Samoilă (ex-Șurianu Sebeș), jucători care au cochetat, în trecut, cu fotbalul din Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea