Rămâi conectat

Sport

La Campionatul European Under 18 de la Blaj, România a pierdut cu Belgia și a ratat semifinalele

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Campionatul European Under 18 de la Blaj, România a pierdut cu Belgia și a ratat semifinalele

România a pierdut disputa cu Belgia, scor 1-3 (18-25, 25-21, 16-25, 20-25), în etapa a 6-a din faza grupelor, un meci care a durat 103 minute și ratează șansa de a se califica în semifinale. Belgia păstrează în continuare șanse la semifinale, fiind în luptă directă cu Spania. Au punctat pentru România: Alexia Ruci 17 puncte, Bianca Cucu 10, Alexandra Coleșnicov 6, Sara Buricea 5, Ioana Cricleviț 4, Daria Cocan 4, Maria Știrbu 2, Carla Pârv unul; au mai jucat: Daria Stănculescu, Alesia Balica, Alexia Toma, Eva Vizitiu (libero), nu a intrat Daria Ocenic. Pentru „tricolore” meciul cu Italia (lider cu 5 partide adjudecate), de marți după-amiază, ora 17.30, este ultimul din grupa A, România clasându-se pe poziția a șasea (3 victorii și tot atâtea eșecuri).

Ultima etapă din faza grupelor este una foarte interesantă. După ce Italia a pierdut cu Slovenia (1-3), lupta pentru semifinale a devenit extrem de atractivă. Patru echipe au șanse matematic. Belgia și Italia sunt însă la mâna lor. Au nevoie să învingă Croația, respectiv România. De partea cealaltă, Spania trebuie să învingă Serbia, dar să aștepte și ca Belgia sau Italia să piardă. Slovenia are și ea speranțe, dar foarte mici. Slovencele au nevoie de victorie cu Țările de Jos, dar și Italia, Belgia și Spania sa piardă, ceea ce e foarte greu. Semifinalele și finalele se vor disputa în „Alba Blaj” Arena, vineri și sâmbătă. În grupa din Grecia, înaintea ultimei zile pe primele locuri sunt Bulgaria (6 victorii), Polonia (5 succese și o înfrângere) și Germania (4 confruntări câștigate și două pierdute)

Informații, foto: Federația Română de Volei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea