Rămâi conectat

Actualitate

5 octombrie 2023| Ziua Educației: Profesorii și elevii din Alba și din România NU merg la școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Educației: Profesorii și elevii din Alba și din România NU merg la școală

Profesorii și elevii din Alba și din România vor avea liber joi, 5 octombrie, de Ziua Internațională a Educației. Această zi este o oportunitate de a reflecta asupra rolului important pe care educația îl joacă în viața noastră și de a celebra munca profesorilor, care sunt cei care ne transmit cunoștințele și ne ajută să ne dezvoltăm ca indivizi.

Ziua Internațională a Educației a fost proclamată de UNESCO în 1994, pentru a marca semnarea, în 1966, a recomandării UNESCO și a „Organizației Internaționale a Muncii privind statutul profesorilor”. În România, această zi a fost introdusă în anul școlar 2013-2014.

În această zi, profesorii și elevii pot participa la activități de educație non-formală, cum ar fi workshop-uri, excursii sau evenimente culturale. De asemenea, este o zi potrivită pentru a reflecta asupra importanței educației în viața noastră.

Educația este un drept fundamental al omului și o cheie pentru dezvoltarea socială și economică. Ea ne ajută să ne dezvoltăm ca indivizi, să ne construim o carieră și să contribuim la societate.

În România, sistemul educațional este în curs de reformă. Guvernul a anunțat o serie de măsuri pentru îmbunătățirea calității educației, cum ar fi creșterea salariilor profesorilor și modernizarea infrastructurii școlare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO| SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu Absolvenții de liceu care dau examenul de Bacalaureat 2024 susțin astăzi proba la Limba și literatura română. În spațiul public au apărut primele imagini cu subiectele de la Limba și literatura română, potrivit stirileprotv.ro. Citește și: Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea