Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doliu la Curtea de Apel Alba Iulia: Doamna grefier Lidia Andruț s-a stins din viață

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Doliu la Curtea de Apel Alba Iulia: Doamna grefier Lidia Andruț s-a stins din viață

Doamna grefier Lidia Andruț a trecut la cele veșnice, anunță reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia. S-a pensionat în anul 2010, după 25 de ani neîntrerupți de activitate profesională dedicată justiției.

„Cu tristețe și regret am primit vestea trecerii prea devreme la cele veșnice a fostei noastre colege, doamna grefier Lidia Andruț.

A făcut parte cu cinste din categoria personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor judecătorești, îndeplinind funcțiile de arhivar-registrator la Judecătoria Alba Iulia, în perioada 1985-1990, apoi grefier în cadrul aceleiași instanțe, până în anul 1998, când a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia, unde a îndeplinit și funcția de grefier șef al Secției pentru cauze cu minori și familie.

După 25 de ani neîntrerupți de activitate profesională dedicată justiției, s-a pensionat în anul 2010, dar a rămas în memoria tuturor ca un profesionist desăvârșit și un om deosebit.

Curtea de Apel Alba Iulia transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea