Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) – campion mondial la powerlifting! În 2022, uniristul a cucerit și aurul european

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) a devenit campionul mondial la powerlifting al categoriei 83 kilograme, în proba de împlins din culcat, ce a avut 19 concurenți la start.

Campionatul Mondial de powerlifting seniori se dispută în această perioadă la Viborg (Danemarca), iar uniristul a ridicat 260 de kilograme, fiind urmat pe podium de competitori din Ucraina (locurile doi și 3) și Austria (poziția a 4-a).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 2022 Irimie, desemnat anul trecut sportivul județului Alba la secțiunea sporturi neolimpice, a mai cucerit și titlul continental, asta după ce în 2021, la Mondialele din Norvegia, elevul antrenorului Ovidiu Pănăzan s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, adjudecându-și medalia de bronz la seniori!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea