Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Cum să asortezi o jachetă de piele? Consultă 5 idei de ținute pentru femei (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Una dintre piesele vestimentare atemporale pe care multe femei le au în garderoba lor este jacheta de piele pentru femei. De ce este atât de populară? Dacă îi alegi accesoriile potrivite, vei crea o ținută pentru fiecare ocazie! Este perfectă alături de o varietate de materiale, culori și modele. Este alegerea potrivită pentru doamnele cu diferite tipuri de siluetă și de toate vârstele. Ce cămăși, pantaloni și pantofi se potrivesc cu o jachetă de piele pentru a te face să te simți confortabil și atrăgătoare? Află ce combinații funcționează cel mai bine.
Cum să porți o jachetă de piele pentru femei?

Geaca de piele de damă este aleasă de multe femei pentru că îmbină stilul bun și eleganța, dar arată bine și într-o combinație lejeră cu încălțăminte sport. Datorită faptului că îți permite să creezi multe stiluri diferite, și-a câștigat fani din întreaga lume. O geacă de piele va înlocui cu succes sacoul pe care îl porți la o întâlnire de afaceri – doar alege o cămașă elegantă de mătase, prinsă la gât, pantaloni negri și pantofi. Dacă decizi să mergi la o întâlnire, să te plimbi sau să faci cumpărături- poartă adidași, blugi și un tricou larg. În acest fel, vei obține nu doar o combinație confortabilă, ci și stilată.

Poți purta o jachetă de piele de damă de pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/geci/geci-de-piele  în loc de palton sau cardigan. Este o piesă vestimentară atemporală care poate fi combinată cu o rochie lungă, aerisită, tip creion sau trapezoidală. Datorită acestui lucru, vei dobândi lejeritate și eleganță unică. Arată la fel de bine în combinație cu o salopetă.

Idei de ținute cu geaca piele damă în rol principal

Toate elementele unei ținute ar trebui să se potrivească cu ocazia și cu stilul tău. Principalul avantaj al gecilor de piele de damă este că se potrivesc bine cu multe accesorii! Pentru ținute elegante, se recomandă pantofii clasici negri. În zilele mai reci, cizmele cu toc înalt sau lat pot fi o alegere mai bună. Mergi la o petrecere sau o întâlnire? Poți alege sandale cu toc înalt care vor adăuga farmec.

Adidașii albi sunt o opțiune de succes pentru o plimbare sau la cinema, atunci când confortul joacă cel mai important rol. Este cea mai bună alegere pentru fanele stilului casual, urban.

Când cauți o idee pentru un stil elegant, nu poți uita de cămăși – mătase, tul, in sau bumbac, așa cum sunt disponibile pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/bluzite-si-camasi/camasi. O geacă de piele de damă va arăta unică în combinație cu fiecare dintre ele. Când mergi la o întâlnire de afaceri importantă, alege o cămașă cu guler sau cravată la gât. Dacă nu se cere stilul formal, poți alege o cămașă de orice culoare, cu nasturi. Modelele în carouri, dungile verticale și florile multicolore rămân în trend.

Fiecare femeie are un tricou alb, larg în garderoba sa. Acesta este un alt articol vestimentar universal cu care se potrivește perfect o geacă piele de damă. Tricourile supradimensionate sunt alegerea potrivită pentru utilizarea de zi cu zi atunci când confortul este cel mai important și nu vrei să faci compromisuri la stil.

Dacă vrei o ținută sport- alege un hanorac confortabil cu glugă și o geacă de piele neagră de damă.  O astfel de combinație va fi perfectă în serile mai răcoroase. Datorită acestui lucru, vei câștiga un accesoriu practic care te va proteja de vânt sau de ploaia de toamnă.

Ce pantaloni se potrivesc cu o jachetă de piele elegantă pentru femei? Unele femei preferă blugii skinny, în timp ce altele preferă croiurile largi în stilul blugilor boyfriend. Acesta este un stil tipic urban, lejer, care va fi perfect pentru diverse ocazii.

Bineînțeles, geaca este perfecte și în combinație cu diverse modele de rochii. De exemplu, poți verifica 4 sfaturi pentru a purta o rochie din denim.

Știi deja cu ce să combini această piesă vestimentară atemporală pentru a obține ținuta potrivită pentru diverse ocazii, atunci când vrei să obții o ținută originală și stilată.

sursa foto: modivo.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Draconidele 2024, linii spectaculoase de lumină pe cer: Ploaia de stele căzătoare, spectacol în noaptea de marţi spre miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Draconidele 2024, linii spectaculoase de lumină pe cer: Ploaia de stele căzătoare, spectacol în noaptea de marţi spre miercuri Ploaia anuală de meteori Draconidele va fi vizibilă pe cer în acest an până joi în emisfera nordică, atingând punctul maxim în noaptea de marți. Mai puțin cunoscute decât Perseidele din timpul verii, Draconidele pot fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea