Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Atenție șoferi! Prima mașină parcată neregulamentar, RIDICATĂ, la Alba Iulia, după o pauză de un an

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| Atenție șoferi! Prima mașină parcată neregulamentar, RIDICATĂ, la Alba Iulia, după o pauză de un an

După un an de pauză, în care șoferi ce parcau neregulamentar au stat liniștiți, mașinile parcate ilegal în Alba Iulia sunt din nou ridicate, de data aceasta de către Poliția Locală.

Astăzi, prima mașină parcată neregulamentar pe strada Vasile Goldiș a fost ridicată de polițiștii locali din Alba Iulia. Primăria a achiziționat pentru acest serviciu o autoutilitară pentru ridicat mașini, în valoare de peste 150 de mii de euro.

YouTube video

Ridicarea vehiculelor va fi efectuată de către personalul desemnat din cadrul Serviciului Poliția Locală, prin intermediul căruia va fi realizată și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia.

Zona din spatele Bazinului Olimpic din Alba Iulia este pregătită pentru autoturismele care vor încălca legea în municipiul Alba Iulia și care vor fi din nou ridicate de polițiștii locali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe autostrada A10: Coliziune între două mașini, pe sensul Alba-Sebeș. O persoană a suferit atac de panică

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10: Coliziune între două mașini, pe sensul Alba-Sebeș. O persoană a suferit atac de panică Un accident rutier, cu trei mașini implicate, a avut loc luni dimineața, în jurul orei 7.30, pe autostrada A10, sensul Alba-Sebeș.  Citește și: ACCIDENT pe DJ 107 G, la Noșlac: Un șofer BEAT MANGĂ s-a răsturnat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea