Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

VIDEO| Rareș Bogdan: „Să vă faceți duș zilnic, să nu mâncați făină de gândaci și nici să nu stați la 19 grade”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Rareș Bogdan: „Să vă faceți duș zilnic, să nu mâncați făină de gândaci și nici să nu stați la 19 grade”

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, a îndemnnat tinerii liberali, din cadrul Școlii politice de vară a Tineretului Național Liberal, să nu urmeze orbește „retorica de la Bruxelles” referitor la consumul de apă și energie.

„Nu neaparat toate scenele apocaliptice si toata retorica dezastrului este cea care caracterizeaza Romania. Vreau sa va rog sa ascultati cu circumspectie inclusiv retorica de la Bruxelles, adica sa va spalati zilnic, sa va faceti dus zilnic nu o data pe saptamana, sa incercati sa nu opriti apa cand va spalati pe dinti, sa nu mancati faina de gandaci si nici sa nu stati la 19 grade. Sa fiti rationali, sa fiti echilibrati, sa intelegeti ce inseamna momentul energetic actual dar sa nu cadeti in pacatul extremei”, a afirmat Rareș Bogdan.

Afirmatiile sale vin in contextul în care atat Guvernul cat si Presedintia au indemnat populatia sa nu faca risipa de energie, iar mai multe state europene precum Germania au decis sa limiteze temperatura in institutiile publice la cel mult 19 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Rovinieta 2024 | AMENZILE pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat. Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rovinieta 2024 | AMENZILE pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat. Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore Un proiect de lege care a fost aprobat de Comisia de Transport și Infrastructură ar putea scuti șoferii uituci de amenzi instantanee dacă sunt prinși fără rovinietă. În inițiativa legislativă se propune ca șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea