Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dramă imensă la Turda: Şase morţi, între care patru copii, după un incendiu puternic. A fost declanșat PLANUL ROȘU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dramă imensă la Turda: Şase morţi, între care patru copii, după un incendiu puternic. A fost declanșat PLANUL ROȘU

După ce şase persoane, între care patru copii, au fost găsite decedate într-o locuinţă cuprinsă de flăcări, autorităţile din Cluj au declanşat, duminică dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din Turda și 2 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineața cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Turda.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor.

La ora 6.05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție.

Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea