Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Pagube de peste 300.000 de lei în urma incendiului violent de la Bistra: Ce a provocat focul care a afectat 3 case, un magazin și două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO, VIDEO| Pagube de peste 300.000 de lei în urma incendiului violent de la Bistra: Ce a provocat focul care a afectat 3 case, un magazin și două mașini

Datorită situației complexa cu care s-au confruntat echipele de salvatori și mai ales pagubele înregistrate, a fost dispusă trimiterea la fata locului a unei echipe de specialiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incendiului, a mecanismului de propagare precum si a pagubelor inregistrate.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU VIOLENT la 3 case din Bistra: Intervin pompierii din Câmpeni ajutați de SVSU Abrud și Baia de Arieș

Ca urmare a cercetării de la fata locului, inclusiv a vizualizarii unor filmări surprinse de camerele de supraveghere, s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor acumulatori electrici cu defecțiuni depozitați într-o magazie.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza cantităților mari de materiale combustibile depozitate, a observării tarzii și a distantelor mici dintre construcții. Propagarea la vecinătăți s-a produs prin fenomenul radiatiei termice. Au fost afectate in total 6 corpuri de cladire, 3 case, 2 anexe gospodaresti și un magazin alimentar.

YouTube video

Valoarea pagubelor produse de incendiu a fost de peste 300.000 de lei iar bunurile salvate de peste 1.000.000 de lei.

Cercetările s-au desfășurat inclusiv cu reprezentanții IPJ Alba, prezenți la fața locului.

Reamintim că trei locuințe și două autoturisme au fost afectate de incendiul violent petrecut în această dimineață, în localitatea Bistra.

Totodată, a fost nevoie de acordarea primului ajutor medical de către echipajul SMURD la o persoană de sex masculin, aprox. 49ani, care a suferit arsuri superficiale la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței.

La fața locului au intervenit pompierii militari din Câmpeni ajutați de salvatorii de la SVSU Baia de Arieș și SVSU Abrud cu 2 autospeciale de stingere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea