Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

„Comisarul Cattani”, Traian Berbeceanu: „Polițistul anului” surprins în trafic în timp ce încălca legea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Comisarul Cattani” , Traian Berbeceanu: „Polițistul anului” surprins în trafic în timp ce încălca legea

Traian Berbeceanu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare suplimentară. Fostul polițist a avut mai multe funcții importate, printre care se numără și cea de șef de cabinet al ministrului de Interne și fost prefect al Capitalei. Chiar dacă a câștigat statutul de „Polițistul anului” de mai multe ori, iată că și el încalcă legea.

Traian Berbeceanu, poreclit „Comisarul Cattani”, este o figură extrem de cunoscută în România. Original din Deva, bărbatul a ieșit la pensie din poliție, comisar-șef în rezervă, primind chiar și titlul de „Polițistul anului” în 2007 și 2013 la categoria „Combaterea Criminalității Organizate”. După o carieră plină de succes în poliție, Berbeceanu a decis să intre și în politică. A ocupat fotoliul de șef de cabinet al ministrului de Interne, a fost prefect al Capitalei, iar în prezent este membru al PNL Deva.

În ciuda funcțiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului și distincțiile primite, „Comisarul Cattani” este totuși un om ca oricare altul, care poate face și greșeli. Marți, el a fost surprins pe picior greșit, în timp ce se aflat în trafic. Conform informațiilor transmise de reporterii FLUX 24, Traian Berbeceanu, „Polițistul anului”, a fost surprins conducând fără centura de siguranță.

sursa: flux24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea