Rămâi conectat

Ştirea zilei

GAFA noului Ministru al Finanțelor. Nu a știut cât este salariul minim din România: „Este în jur de 1600 și ceva”

Ziarul Unirea

Publicat

în

GAFA noului Ministru al Finanțelor. Nu a știut cât este salariul minim din România: „Este în jur de 1600 și ceva”

Noul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, nu știe cât este salariul minim din România, spunând, într-o conferință de presă, că salariul minim net este de circa 1.600 lei și cel brut este de 2.380 lei, potrivit G4Media.ro.

După ce prim-ministrul care l-a propus, Florin Cîțu, a fost prins în urmă cu puțin timp că nu știa cât costă o pâine în România, a fost rândul ministrului Finanțelor să o comită, arătând că nu știe lucruri elementare despre viața economică a românului de rând.

Întrebat în timpul primei sale conferințe de presă în calitate de ministru dacă are idee cât este salariul minim în mână, Vîlceanu a răspuns „Este în jur de 1.600… Și ceva”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal Ieri, 16 august 2024, în jurul orei 12.50, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea- Deva au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea