Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Probleme grave cu alimentarea cu apă în satele Teleac și Seușa din Ciugud: Întâlnire între primarul Gheorghe Damian și Paul Voicu, directorul APA CTTA ALBA- Sucursala Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Astăzi, 12 iulie, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a avut o întâlnire de lucru cu directorul APA CTTA Alba, Paul Voicu, în cadrul căreia au fost dezbătute mai multe probleme referitor la problemele legat de furnizarea apei potabile

„Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu domnul Paul Voicu, directorul APA CTTA ALBA- Sucursala Alba Iulia. Discuțiile au vizat problemele înregistrate în ultimele zile în furnizarea apei potabile.

Precizăm că rețeaua de apă este în administrarea companiei APA CTTA Alba, iar operatorul are obligația să mențină calitatea serviciilor de furnizare a apei potabile. Primăria Ciugud vă uza de toate pârghiile legale pentru ca operatorul de apă să aducă la standardele normale serviciile de furnizare a apei potabile.

Astfel, au fost analizate problemele cauzate de avaria produsă, vineri, la conducta principală din zona Galda de Jos și soluțiile pentru ca alimentarea cu apă să revină la normal în toată comuna Ciugud.
În această perioadă, din cauza avarieri, sunt sesizate probleme grave în diferite zone din comună, în special în satele Teleac și Seușa.

În urma discuțiilor, directorul societății de apă a oferit asigurări că echipele de intervenție vor soluționa ultimele probleme în cursul zilei de astăzi, însă în următoarea perioadă ar putea exista totuși perturbări în furnizarea apei deoarece presiunea va fi crescută treptat. Furnizarea la nivelul tuturor satelor Comunei Ciugud, cât și în celelalte comune afectate, va reveni la normal în maxim 48 de ore. În această perioadă apa poate avea o presiune scăzută sau poate conține turbidități (se poate înregistra o colorare a apei).

Eventualele perturbații, precum și zona în care acestea apar, vă rugăm să le semnalați imediat dispeceratului operatorului de apă la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

În cazul în care operatorul nu vă răspunde cu rapiditate, dacă apar alte probleme privind furnizarea apei sau dacă reluarea furnizării este întârziată, vă rugăm să sesizați Primăria Comunei Ciugud la numărul de telefon: 0733/066110 (viceprimar Liliana OARGA) sau on-line folosind formularul rapid de pe site-ul instituției https://www.primariaciugud.ro/adreseaza-o-intrebare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și, în numele operatorului de apă, ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții Primăriei Ciugud, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Peste 900 de seniori au participat la Sebeș la Ziua Vârstnicului: Irina Loghin, invitată specială a evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 900 de seniori au participat la Sebeș la Ziua Vârstnicului: Irina Loghin, invitată specială a evenimentului Pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, municipalitatea din Sebeș a organizat, în data de 1 octombrie 2024, un eveniment de socializare la care au participat 960 de seniori din Sebeș. Programul cultural-artistic pregătit de Centrul Cultural […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea