Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului
Ședința de astăzi a Consiliului Local este una extrem de importantă. Deciziile luate astăzi vor avea un impact major asupra bugetului local, pentru mulți ani de acum înainte.

Putem face din ziua de astăzi un punct de cotitură, un punct de plecare spre un nou mod de administra bugetul local, eficient și chibzuit. Putem, începând de astăzi, da un semnal clar de reformă, un semnal că ne dorim scăpați de pietrele de moară care atârnă greu de bugetul municipiului nostru, unul și așa mic în raport cu nevoile.

Am încredere în colegii mei și în toți consilierii locali, aleși de către oameni pentru a-i reprezenta și a le susține interesele. Sper ca toți consilierii locali să voteze astăzi cu gândul la cetățean și la nevoia de a elimina orice risipă a banului public. Bugetul local este al tuturor cetățenilor iar eventualele cheltuieli pe care administrația le angajează trebuie să aibă ca scop principal bunăstarea tuturor cetățenilor, în ansamblul lor.
Îmi doresc ca după ziua de astăzi să fie clar pentru toată lumea că Primăria Alba Iulia se află în slujba cetățeanului și că orice cheltuială din bugetul public va fi una făcută în mod transparent, eficient și responsabil, fără să conteze interese politice ori eventuale legături pe care unii agenți economici le au cu oameni din administrație ori mediul politic.
Am speranța că fiecare consilier local va vota astăzi cu gândul la cetățean și la obligația pe care o are față de acesta, nu față de diverși omeni de afaceri care, pentru prea mulți ani de zile, au transformat Primăria Alba Iulia într-o sursă de venit din care se serveau după bunul plac.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Stabilirea tarifelor pentru biletele de acces și serviciile oferite de Centrul Cultural Palatul Principilor, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Stabilirea tarifelor pentru biletele de acces și serviciile oferite de Centrul Cultural Palatul Principilor, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința din 25 iulie 2024 tarifele pentru biletele de acces și serviciile oferite de instituția publică de cultură Centrul Cultural Palatul Principilor. Tarifele pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea