Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: DRAMĂ pentru o familie din Alba: Bebelușul lor de doar câteva zile a decedat la Spitalul Județean Alba Iulia, după ce s-a înecat cu lapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bebelus care abia venise pe lume de trei zile a murit la Secția UPU a Spitalului Judeţean din Alba Iulia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Județean, bebeluşul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii.

Copilașul a fost preluat de o ambulanţă dintr-o localitate din orașul Zlatna şi a fost adus de urgenţă la SJU Alba Iulia, într-o stare foarte gravă, acesta necesitând intubare de la preluare şi până când a ajuns la spital.

Odată ajuns pe secţia de Primiri Urgențe, bebeluşul a fost intubat şi ventilat, făcându-se demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureş, însă potrivit reprezentaţilor instituţiei medicale, din cauza stării foarte grave a bebeluşului, acest lucru nu s-a mai putut realiza.

Cu toate eforturile cadrelor medicale, din nefericire, bebeluşul a nu a mai putut fi salvat. Reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba Iulia urmează să ofere sâmbătă mai multe informaţii despre acest caz.

UPDATE: „O pacientă, în vârstă de 3 zile, a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte; starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic; s-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Județean de Urgenta Târgu Mureș. Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea