Rămâi conectat

Actualitate

În ce condiții poate fi prezentată pe telefon declarația pe propria răspundere pentru deplasarea pe timpul nopții. Precizările STS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat actualizarea platformei electronice online unde cetățenii pot completa online declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 5.00.

Platforma electronică https://formular.sts.ro pemite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator, potrivit Mediafax.

După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, potrivit unui comunicat de presă.

STS precizează că datele completate de cetățeni pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranşe se mai acordă pe cardurile sociale până la sfârșitul anului, după majorarea plafonului pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranşe se mai acordă pe cardurile sociale până la sfârșitul anului, după majorarea plafonului pentru beneficiari Guvernul a decis creşterea plafonului de venituri pentru acordarea voucherelor pentru alimente, întrucât după transmiterea deciziilor recalculare veniturile multor pensionari au crescut peste limita de 2.000 de lei până la care se acordau cardurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea