Rămâi conectat

Actualitate

Noi planuri ale Guvernului pentru restructurarea unei mari companii de stat: ,,O treime din angajaţi vor fi concediaţi, jumătate din directori pleacă acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi ajutorul de stat care va fi acordat Tarom şi planul de restructurare aferent, care presupune că o treime din angajaţi vor fi concediaţi, jumătate din directori pleacă acasă, iar compania va închide agenţii, potrivit profit.ro.

„Procesul de restructurare va avea ca scop atât redimensionarea direcțiilor/departamentelor principale, cât și a departamentelor suport.

Ca urmare a implementării planului de restructurare, numărul total al angajaților va scădea cu aproximativ 33%, ceea ce se va traduce în economii de 41.148.500 lei (circa 8,5. milioane euro)/an.

Impactul restructurării în cadrul direcțiilor/departamentelor principale se va translata într-o reducere cu 33% a numărului de angajați, respectiv 49% în cazul funcțiilor suport. La nivelul TAROM se prognozează însă şi o reducere cu 50% a pozițiilor de management”, arată documentul analizat de profit.ro

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Poliția Română, campanie anti-bullying din prima zi de școală: „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, campanie anti-bullying din prima zi de școală: „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția” Ieri, 9 septembrie, la nivel național, peste 8.000 de polițiști au luat toate măsurile necesare în vederea asigurării unui climat de siguranță corespunzător, în zona unităților de învățământ, care și-au deschis porțile pentru începerea unui nou an școlar. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea