Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Olimpiadele școlare, SUSPENDATE pentru acest an. ,,Decizia de a organiza doar anumite olimpiade și concursuri școlare în mediul online ar crea o discriminare“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute luni, 2 noiembrie, la Biblioteca Central Universitară, de ministrul educației și cercetării – Monica Cristina Anisie, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar – Luminița Barcari, secretarul de stat pentru proiecte cu finanțare externă – Mihaela Popa, președintele ARACIP – Șerban Iosifescu.

“Numărul mare al competițiilor școlare și al elevilor participanți, precum și varietatea modalităților de desfășurare a competițiilor nu permit organizarea competițiilor școlare conform regulamentelor proprii în vigoare“, a declarat Luminița Barcari.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secretarul de stat a precizat că “decizia a organiza doar anumite olimpiade și concursuri școlare în mediul online ar crea o discriminare între elevi“.

“În anul școlar 2020-2021, competițiile școlare, extrașcolare, așa-numitele olimpiade se vor suspenda”, a încheiat Barcari.

Sursa: edupedu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște Anul acesta, în luna mai, pensiile vor fi virate pe card în intervalul 2-3 mai. De data aceasta, pensionarii au primit banii mai devreme, dat fiind că Paștele cade în această perioadă și bugetarii sunt în concediu între 1 și 6 mai. Cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea