Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Florin Raț, portarul din România care a ajuns în L’Equipe, după golul său împotriva CSO Cugir! A reușit să înscrie cu capul, la ultima fază

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În minutul 90+8, la scorul de 3-2 pentru CSO Cugir, portarul Raț a plecat dintre buturi, în ciuda faptului că nu era o fază fixă, și a înscris cu capul, din careu, după o centrare venită din flancul drept.

Imediat după ce mingea a intrat în plasă, arbitrul a pus punct partidei.

„Fotbalul din România are multe surprize. În liga a treia, CS Hunedoara îi este datoare portarului Florin Raț. Prezent în careul advers, acesta a înscris cu capul și a adus victoria echipei sale în ultima secundă.

Lovitura de geniu aduce aminte de golul extraordinar cu capul al lui Ali Ahamada, din meciul Toulouse – Rennes, din septembrie 2012″, a scris L’Equipe.

Interesant este că Florin Raț a încheiat seria de șase victorii consecutive a oaspeților. CSO Cugir rămâne pe primul loc în seria 9 din Liga 3, cu 19 puncte acumulate în șapte etape, în timp ce CS Hunedoara a strâns 7 puncte în 5 meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate l-a lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate la lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii Profesorul de la ASE, Cristian Păun, a discutat într-o postare pe una dintre rețelele de socializare despre sistemul de sănătate, care afectează mulți români și de ce să nu ne lăsăm înșelați de povestea recentă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea