Rămâi conectat

Actualitate

Cu mita în fund! Senator din Brazilia prins că ascundea bani între fese. Politicianul, suspectat de deturnarea fondurilor pentru COVID

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un senator brazilian apropiat președintelui Jair Bolsonaro a fost prins, în urma unui raid al poliției, cu bani ascunși între fese, a relatat presa braziliană citând surse sub acoperirea anonimatului. Senatorul Chico Rodrigues este suspectat că ar fi deturnat bani dintr-un fond special destinat combaterii pandemiei de COVID.

Senatorul a confirmat într-un comunicat că au avut loc percheziții, miercuri, la domiciliul său din Boa Vista, dar nu a dat detalii. El neagă, de altfel, orice acuzații de corupție.

Biroul său a refuzat, pe de altă parte, să spună dacă incidentul cu banii găsiți în chiloți este adevărat, dar o sursă judiciară apropiată dosarului a confirmat informația pentru agenția Reuters.

Cotidianul Estado de São Paulo a relatat că senatorul, în vârstă de 69 de ani, ar fi ascuns în părțile intime peste 30.000 de reali brazilieni (circa 4.500 de euro). O altă publicație, revista Crusoé, de orientare conservatoare, a scris chiar, pentru a ilustra sorditul situației, că unele bancnote erau murdare de fecale. „A fost o scenă extrem de stânjenitoare” în momentul în care poliția a făcut descoperirea, a scris Crusoe.

Informația s-a viralizat, brazilienii postând-o pe rețelele sociale sub hashtagul #PropinaNaBunda (Cu mita în fund – n.r.) Cu un joc de cuvinte, mulți au comentat că momentul va rămâne în „analele istoriei”, scrie The Guardian.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii militare 2024: Pragul de neimpozitare ar putea crește la 3.000 de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Pensii militare 2024: Pragul de neimpozitare ar putea crește la 3.000 de lei Guvernul ar urma să aprobe, neimpozitarea pensiilor militare sub 3.000, în ședința următoare, potrivit unor surse guvernamentale. Citește și: VIDEO | DEZASTRU după recalcularea pensiilor: Scădere de 5.865 de lei a pensiei pentru o persoană din Alba care a lucrat aproape 40 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea