Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Florea Paul Victor, candidatul independent pentru funcția de consilier local: ,,Îmi doresc să fim cu toții corect reprezentați în Consiliul Local”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Florea Paul Victor, candidatul independent pentru funcția de consilier local al orașului Alba Iulia, s-a prezentat în această după-masă la vot, în jurul orei 12:15.

Ajuns la secția de votare nr.9 din interiorul Colegiului Național ,,Horea, Cloșca și Crișan”, tânărul candidat și-a exprimat dreptul democratic în favoarea alegerii pe care el o consideră ca fiind cea mai benefică pentru orașul nostru.

YouTube video

„Astăzi, 27 septembrie am venit la vot, am votat pentru 99%, așa cum v-am spus și până acum, eu sunt 99%. Îmi doresc să fim cu toții corect reprezentați în Consiliul Local și îmi doresc să avem parte de un trend ascendent în viitor”, a declarat Paul Victor Florea.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea