Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bacalaureat 2020: Probele orale se ANULEAZĂ. Cum va fi stabilită nota

Ziarul Unirea

Publicat

în

Guvernul a decis, joi, că examenele de competențe la probele orale de Bacalaureat nu se vor susţine în acest an, ci ele se vor echivala sau e vor recunoaşte, conform unei metodologii elaborate de Ministerul Educaţiei.

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, joi seară, după şedinţa de Guvern, că s-au adoptat unele prevederi referitoare la faptul că,a la examenul de Bacalauret, examenele de competenţe nu se vor susţine, ci se vor echivala sau se vor recunoaşte.

„Pentru anul şcolar 2019-2020, probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale, probele de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului liceal şi probele de evaluare a competenţelor digitale se echivalează/se recunosc conform metodologiei aprobate prin ordin al ministrului Educaţiei şi cercetării, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă”, a transmis şi Ministerul Educaţiei.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea