Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marius Ceteraş – noul director al SDEE Transilvania Sud SDEE Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Marius Ceteraş – noul director al SDEE Transilvania Sud SDEE Alba

Albaiulianul Marius Ceteraș a fost numit ca director al SDEE Transilvania Sud SDEE Alba, începând cu data de 1 februarie 2020.

În vârstă de 46 de ani, consilierul județean liberal este absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca, Facultatea de Electrotehnică, find angajat în cadrul Electrica din 1999. Reputat antrenor de șah, Marius Ceteraș a lucrat ca proiectant de rețele electrice, șef serviciu proiectare, șef centru reparații 110kV și o perioadă de trei ani și jumătate a fost director al AISE Alba Iulia (structură care se ocupă cu partea de servicii energetice).

El îi va lua locul social-democratului Bogdan Medrea (numit în 2014, revenit în funcție în decembrie 2018, după o pauză de două luni).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor Un bărbat din Galda de Josa fost imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce în timpul unui scandal la Oiejdea și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor. Potrivit IPJ Alba, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea