Rămâi conectat

Ştirea zilei

Paul Voicu la Unirea FM: „1500 de apartamente din Alba Iulia vor intra curând în reabilitare termică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Paul Voicu la Unirea FM: „1500 de apartamente din Alba Iulia vor intra curând în reabilitare termică”

Invitat la Radio Unirea FM, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul a vorbit și despre investițiile care urmează a fi făcute de către primăria municipiului Alba Iulia, una dintre cel mai mari fiind reabilitarea termică a 1500 de apartamente din oraș.

„Cea mai mare sumă este pe reabilitare termică pentru cele 1500 de apartamente. Acum suntem în procedură de licitație și în curând vom semna contractul de execuție.

Aici avem 40% pe care trebuie să îi punem din bugetul local, mai mult decât atât contribuția râmane 20% din partea bugetului local, iar asociația de proprietari în 5 ani rambursează partea lor de 20%. De asta trebuie să luăm un credit ca să putem acoperi cheltuielile.

Vom discuta cu asociația de proprietari tot timpul și în termenul de execuție și ulterior, încât să încerce și dânșii să ramburseze și ei acești bani, să nu așteptăm 5 ani, pentru că putem folosi acești bani pentru alte investiții”, a spus viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor Un bărbat din Galda de Josa fost imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce în timpul unui scandal la Oiejdea și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor. Potrivit IPJ Alba, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea