Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ora Guvernatorului: Întâlnire saptămânală la Rotary Alba Iulia Civitas Solis, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Întâlnirea saptămânală a Rotary Alba Iulia Civitas Solis de aseară, 30.01.2020, a fost una specială, prin vizita domnului Marian Neagoe, Guvernator al Districtului 2241 România şi Republica Moldova. De asemenea, am avut bucuria să îi avem din nou printre noi pe Asistent Guvernator – Florin Mărginean şi District International Service Chair – Ovidiu Coş.

La întâlnire ne-au fost alături mai tinerii noştri colegi, membrii Rotakids, Interact şi Rotaract care ne-au împărtăşit o parte din frumoasele şi îndrăznețele lor proiecte de voluntariat din acest an rotarian.

DG Marian Neagoe ne-a prezentat viziunea mandatului său, importanţa proiectelor Rotary în comunitatea din care facem parte, dar şi starea de bine pe care munca de voluntariat o dă celui ce dăruieşte.

Ora Guvernatorului a reprezentat o conectare a clubului nostru cu proiectele Districtului 2241 şi proiectele Rotary International, în special: Rotary Plantează, Cartea Noastră Cea Din Toate Zilele şi End Polio Now.

Colegul Adrian Năcreală – Preşedintele Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a făcut o trecere în revistă a proiectelor clubului, o parte din acestea reprezentând contribuţia noastră la proiectele districtuale şi internaţionale: Rotary Plantează – proiect pe care îl realizăm de câţiva ani împreună cu naşii noştri de la Rotary Club Alba Iulia; Rotary Susţie Educaţia – proiect iniţiat de clubul nostru în acest an rotarian şi realizat în toată ţara, împreună cu colegii de la Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Bucureşti alături de Rotaract şi Interact Bucureşti, Rotary Club Arad, Rotary Club Hoia Cluj-Napoca; participarea la proiectul colegilor de la Rotary Club Bucureşti – Ajută un copil să meargă la şcoală; şi nu în ultimul rând contribuţia noastră la proiectul End Polio Now.

În spiritul temei alese pentru anul rotarian 2019-2020, „Rotary conectează lumea”, clubul își dorește să promoveze prietenia cu membrii comunității din care facem parte, iar seara de joi a reprezentat o întâlnire a prieteniei şi a ideilor dedicate semenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor Un bărbat din Galda de Josa fost imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce în timpul unui scandal la Oiejdea și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor. Potrivit IPJ Alba, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea