Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Știrea ta| Șofer „indecis” în Alba: Când nu îți ajunge un singur loc de parcare ocupi DOUĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu este greu de observat că orașele sunt pline de mașini, iar numărul acestora este în creștere pe zi ce trece. O problemă care derivă din creșterea numărului de mașini o reprezintă parcările. În acest context, un loc de parcare se găsește foarte greu. Este la ordinea zilei ca parcările să fie mai tot timpul pline, fie cu maşini de vânzare, fie cu bolizi prost parcaţi.

O altă problemă este reprezentată de modul cum unii „posesori” de automobile aleg să își parcheze mașinile, blocând intrările în instituții, locurile de parcare rezervate sau, chiar mai rău, parcând pe două locuri de parcare.

Din categoria parcărilor „smecherești” avem astăzi un posesor al unui automobil care, pe lângă faptul că a intrat pe contrasens, deducem acest lucru după direcția în care este parcată mașina, dar a ales să folosească nu unul, ci două locuri de parcare.

Tot mai multe persoane se întreabă când va veni momentul în care șoferii vor parca în așa fel încât să respecte și ceilați participanți la trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor Un bărbat din Galda de Josa fost imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce în timpul unui scandal la Oiejdea și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor. Potrivit IPJ Alba, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea