Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Accident TERIBIL pe DN7: Mai multe mașini căzute în râul Olt. Autoturismele, căutate de scafandrii în apă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier teribil a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, ora 00:18, pe D.N 7 km 206+500m, valea Oltului, când conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare.

Din primele informaţii reiese că accidentul de pe Valea Oltului a avut loc la Gura Lotrului – Brezoi. „Au fost implicate un autotir încărcat cu maşini şi un autoturism. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Brezoi, două ambulanţe SMURD şi o altă autospecială de descarcerare, plus două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea”, au transmis joi dimineaţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

YouTube video

La faţa locului, forţele de intervenţie au găsit două victime: şoferul TIR-ului şi ajutorul acestuia – ambele conştiente şi cooperante. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. „Pentru că în râul Olt au căzut cel puţin două autoturisme de pe platformă şi autoturismul implicat în accident – după spusele şoferului de TIR, la locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul de scafandri cu o barcă pneumatică. Până la această oră, a fost scoasă una dintre maşinile căzute de pe platformă. Cercetările continuă”, au mai spus reprezentanţii ISU Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, au confirmat că din spusele martorilor oculari reiese că un autoturism aflat în trafic a ajuns şi el în râul Olt.

Barajul de pe Olt din amonte a fost închis pentru a veni în sprijinul scafandrilor. În unele zone, adâncimea râului ajunge şi la 7 metri, au explicat surse ISU Vâlcea legat de faptul că cercetările continuă de mai bine de nouă ore.

”Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din cele 8 autoturisme care erau trasnportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt.

De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.

La fața locului militiraii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare. Până în momentul de față a fost descoperit și scos doar un autoturims din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Oiejdea: Bărbat din Galda de Jos, imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor Un bărbat din Galda de Josa fost imobilizat de luptătorii SAS și REȚINUT după ce în timpul unui scandal la Oiejdea și-a AMENINȚAT fiul adolescent cu un topor. Potrivit IPJ Alba, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea