Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE FOTO-VIDEO. Inaugurarea primului restaurant McDonald’s la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 21 decembrie, la ora 10, a avut loc inaugurarea la Alba Iualia a primului restaurant de tip fast-food din arhicunoscutul lanț american McDonald’s.

Astfel, după o așteptare de mai bine de 10 ani, timp în care gigantul american fast-food a refuzat să pună și numele orașului nostru pe harta miilor de restaurante deschise în întreaga lume, se pare că, în sfârșit, această așteptare a luat sfârșit.

Consturcția, a cărei dimensiuni sunt de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălţime pe un singur nivel, a fost inaugurată în această dimineață, iar la ceremonie au participat mai multe personalități județene.

Deschiderea oficială, pentru public, va avea loc la ora 12.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/626077131465180/

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de orașe, 5.500 de angajați și peste 230.000 de clienți pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

YouTube video

[nggallery id=7628]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea