Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO. Au rămas câteva ore până la deschiderea primului restaurant McDonald’s din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

După o așteptare de mai bine de 10 ani, timp în care gigantulamerican fast-food a refuzat să pună și numele orașului nostru pe harta miilor de restaurante deschise în întreaga lume, se pare că, în sfârșit, această așteptare a luat sfârșit.

Este o chestiune de numai câteva ore, până când, vom avea ocazia să asistăm la inaugurarea primului restaurant din arhicunoscutul lanț fast-food, McMcDonald’s, fiindcă mâine, 21 decembrie, va avea loc inaugurarea acestuia.

Consturcția, a cărei dimensiuni sunt de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălţime pe un singur nivel, a fost finalizată și așteaptă mâine să fie inaugurată.

La festivitatea de inaugurare vor fi prezente mai multe personalități, printre care și patronul companiei Transavia, Ioan Popa.

YouTube video

Premier Restaurants România, operatorul francizelor McDonald’s în România, va deschide un restaurant la Alba Iulia, cu toate că orașul nostru nu a fost în ultimii 10 ani, în planurile companiei care operează franciza datorită criteriului privind numărul populaţiei. Valoarea investiţiei este estimată la 2,5 milioane de lei (circa 0,45 mil. euro) iar numărul locurilor de muncă create se ridică la peste 40.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea