Rămâi conectat

Actualitate

METEO: Cum va fi vremea de 1 Decembrie 2019 și unde sunt anunțate ninsori

Ziarul Unirea

Publicat

în

În weekend, un val de aer rece loveşte România. Vremea se va răci mai întâi în jumătatea de nord, apoi şi în restul teritoriului. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), temperaturile vor fi apropiate de pragul îngheţului în Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi în zonele montane.

Sâmbătă se întoarce frigul, adus de un val de aer polar. Vremea se va răci faţă de ziua precedentă şi va deveni normală pentru această perioadă în jumătatea de nord a ţării, unde vor fi înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât mediile multianuale, cerul va avea înnorări temporare şi pe spaţii mici va ploua slab.

În zona de munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar trecător şi în centru şi sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă.

Valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate faţă de mediile multianuale în Capitală, deşi vor marca o scădere faţă de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

De duminică, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată îndeosebi pentru vestul, nordul şi centrul ţării. În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale şi vor fi condiţii pentru ploi slabe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea