Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO. Accident rutier MORTAL pe DN66: O șoferiță a DECEDAT după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier MORTAL pe DN66: O șoferiță a DECEDAT după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară

Un accident rutier cumplit s-a produs, vineri, pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani. Maşina condusă de o femeie aflată la volan a intrat în coliziune frontală cu o camionetă.

Un accident rutier grav s-a produs vineri dimineaţa, pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani, în zona localităţii Ciopeia.

O femeie în vârstă de 50 de ani, din Haţeg, aflată la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutlitară, care circula regulamentar, în care se aflau doi bărbaţi cu vârste de 52 de ani şi 48 de ani.

„În urma impactului, conducătoarea auto a intrat în stop cardio-respirator. Au loc manevre de resuscitare. Cele două victime din cealaltă maşină au fost transportate la spital”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

sursa: adevărul.ro

UPDATE:

În urma impactului dintre un autoturism şi o autoutilitară, ce transporta sicrie, 3 persoane, două femei şi un bărbat, au suferit multiple traumatisme.

La sosire, echipajele specializate în descarcerare şi ajutor medical de la Detaşamentul Petroşani şi Garda Baru au găsit 2 oameni traumatizaţi dar conştienţi şi o altă victimă, încarcerată în autoturism, aflată în stop cardio-respirator.

Personalul medical al SAJ si pompierii salvatori au încercat să resusciteze femeia timp de aproape o oră, însă eforturile lor au rămas fară răspuns. Circulaţia pe DN 66 se desfăşoară pe un sens cu restricţii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere Un nou loc de joacă va fi inaugurat joi, 8 august 2024, în Micești, Alba, inițiat și creat cu dragoste de Fundația TRANSAVIA. Proiectul urmărește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea