Rămâi conectat

Actualitate

Giving Tuesday 2019: Alba Iulia devine cetatea faptelor bune

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 decembrie 2019 este ziua în care generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media, sunt puse în valoare, creând o mișcare ce aduce împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a încuraja implicarea în comunitate.

GivingTuesday se sărbătorește în toată lumea, este o zi în care sunteți invitați să dăruiți, să dați ceva înapoi comunității din care faceți parte și să vă îndemnați prietenii să facă la fel.

Milioane de oameni din toată lumea indiferent de etnie, religie, cultură, status social se alătură pentru a sprijini cauzele în care cred și comunitățile în care trăiesc.

Fiecare act de generozitate contează, dar acestea au și mai mare însemnătate si impact când dăruim împreună.

Este al treile an în care Municipiul Alba Iulia crede în comunitatea pe care o reprezintă și în capacitatea acesteia de a se uni pentru o idee nobilă, aceea de a dărui timp, atenție, empatie, sprijin material sau financiar, creativitate și implicare în general, celor din jurul nostru.
Un gest simplu poate însemna totul pentru cineva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea