Rămâi conectat

Actualitate

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul II: O secție din Alba Iulia procent RECORD pentru Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Secția 37 din Alba Iulia, de pe str. Tudor Vladimirescu nr. 143, a înregistrat pentru victoria candidatului PNL, Klaus Iohannis, un procent de 82,91% .

Conform datelor, numărul total al alegătorilor prezăvut în lista electorală permanentă existentă în secția de votare a fost de 1637. Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 926. În ceea ce privește umărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne, înscriși în lista electorală permanentă, acesta a fost de 763.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne și nu sunt cuprinși în lista electorală permanentă, înscriși pe lista electorală suplimentară – 162.

De asemenea, un alegător a votat utilizând urna specială, fiind înscriși în extrasul din listele electorale. Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 913, dintre care numărul voturilor nule a fost de 13.

Numărul buletinelor de vot primite a fost de 1800, dintre care 874 au fost neîntrebuințate și anulate.

Numărul de voturi valabil exprimate, obținute de fiecare Candidat

  • Klaus Iohannis – 757
  • Viorica Dăncilă – 156

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea