Rămâi conectat

Sport

FOTO/ Salbă de medalii ale atleților din Județul Alba, la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea de-a XXIX-a ediție a Campionatului Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber desfășurată pe Arena Națională din  București ( perioada 19-22 septembrie 2019) s-a soldat un excepțional succes pentru atleții Județului Alba.

Astfel, în prima zi, alergătorii veterani Vasile Hârjoc (CSO Cugir) și Ilie Cioca (CSM) Alba Iulia, au urcat pe prima treaptă a podiumului obținând medalia de CAMPION BALCANIC la proba de 5000 m plat. Vasile Hârjoc (categ. de vârstă +65 ani) a terminat cursa cu timpul de 20 min. 13 sec., iar Ilie Cioca (categ. +70 ani) a trecut linia de sosire cu timpul de 21 min. 52 sec.

Tot la aceeași probă, cugireanul Daniel Scrob (CSO Cugir) s-a clasat pe locul al doilea cu timpul de 26 min.36 sec. Rezultate foate bune  au obținut Ilie Cioca (CSM Alba Iulia) , la proba de 800 m. plat (locul III) și Dan Stoian (+35 ani), de la CSO Cugir, care s-a clasat pe locul VI la aceeași probă. La proba de ștafete 4x 400 m, Gheorghe Hăprean – CSO Cugir (categ.+55 ani) a câștigat titlul de campion balcanic împreună cu echipa României, la fel ca și sportivul Daniel Scrob, tot de la CSO Cugir care a venit pe primul loc împreună cu reprezentativa țării noastre.

Ultima zi a întrecerilor a fost de asemenea plină de succese pentru sportivii Județului Alba. La Semimaraton, Vasile Hârjoc (categ. +65 ani) a terminat cursa pe primul loc (1:37: 32), la fel ca și Aurelian Zegran (cat. + 40) , care s-a situat pe primul loc (1:24:) , atât la individual cât și cu echipa. Hăprean Gh. (CSO Cugir) a finalizat cursa de 400 m plat pe locul II cu timpul de 1: 04: și locul I la Stafete 4 x400 m. Ilie Cioca (cat + 70 ani) a trecut linia de sosire pe locul I la proba de 1500 m cu timpul de 6: 3:, precum și locul III la proba de 800 m plat. Un alt rezultat de excepție l-a înregistrat Daniel Scrob de la CSO Cugir: Locul I la proba de 15oo m, locul I la Stafete 4 x 400 m și locul I la Safeta balcanică cu echipa 4×400 m. Dan Stoian (CSO Cugir) – locul V la 1500 m plat, iar Emil Suflețel a urcat pe treapta a doua a podiumului la 200 m. plat și pe treapta a treia la 400 m plat.

De un frumos succes a beneficiat alergătorul Aurelian Zegrean, de la Clubul ,,Mica Romă” Blaj, care a câștigat locul II la proba de 3000 m obstacole.

Felicitări atleților Județului Alba și multe alte succese. ,,A fost o competiție deosebit de antrenantă, cu multă muncă, dar și cu rezultate de excepție, fapt ce dovedește dorința de performanță a atleților din județul nostru. Ne pregătim pentru o altă importanță întrecere și anume, Campionatul Național de Maraton care va avea loc pe 13 octombrie în București”, ne-a declarat veteranul Vasile Hârjoc din Cugir.

   Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea