Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Portarul blăjean Dragoș Varga a semnat cu Pandurii Tg. Jiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragoș Varga, portarul originar din “Mica Romă”, a făcut un pas important spre vârfurile fotbalului românesc ajungând în Liga a 2-a, la Pandurii Tg. Jiu.

Talentatul goalkeeper a împlinit 18 ani în 29 aprilie și a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu divizionara secundă din Gorj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dragoș Varga, fratele lui Bogdan, trecut la rându-i pe la Unirea Alba Iulia, care a evoluat pentru CIL Blaj în Liga a 4-a, a început fotbalul la Langenthal Valea Lungă (sub îndrumarea lui Radu Bulugea), după care a mai fost legitimat la Unirea Alba Iulia, Centrul de Excelență Deva, Centrul de Excelență Târgu Mureș, până să ajungă la gruparea gorjeană, asta după ce anii trecuți a fost testat și de Dinamo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea