Rămâi conectat

Politică Administrație

Un deputat de Alba solicită desecretizarea apelurilor prin 112

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un deputat de Alba solicită desecretizarea apelurilor prin 112

PNL solicita desecretizarea apelurilor făcute prin 112 in cazul tragediei de la Caracal. Oricât de șocante ar fi aceste înregistrări, ele sunt dovada ca adevarul nu poate fi ascuns.

Opinia publica din România este mintita in continuare aruncându-se pe piața tot soiul de fake-news-uri, menite sa distragă atenția de la incompetenta crasa a unor funcționari ai statului. Înregistrările sunt considerate a fi secrete, pentru simplu motiv ca reflecta un adevăr și o emoție, care cu siguranța vor bulversa opinia publica.

Nimic nu este mai important decât aflarea adevărului și tragerea la răspundere a vinovaților. Mizeria autorităților, incompetenta lor, indiferenta și cinismul nu pot fi ascunse sub preș. Publicarea înregistrărilor nu are cum sa încurce ancheta penală. Ci dimpotrivă, poate da sentimentul ca vor plăti toți cei vinovați. Se mizează probabil pe faptul ca odată cu trecerea valului de emoție, vinovații vor scapa. Se inseala amarnic. Înregistrările nu vor șoca doar România ci o lume întreaga.

Motivul invocat pentru secretizare este fals, nu are susținere juridică, ci dimpotrivă duce la aflarea adevărului. Fac un apel către conducătorii MAI sa se abțină de la declarații mincinoase. Și sa se roage pentru sufletul unui copil chinuit ucis de multă, multă incompetenta!

Florin Roman, deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea