Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Noapte de neuitat la festivalul NEVERSEA: Melodia „Noi suntem români“ a lui Nicolae Furdui Iancu, cântată de zeci de mii de oameni, pe plaja din Constanța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noapte de neuitat la festivalul NEVERSEA: Melodia „Noi suntem români“ a lui Nicolae Furdui Iancu, cântată de zeci de mii de oameni, pe plaja din Constanța. Momentul a fost primit cu uimire şi bucurie.

„Noi suntem români“, cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu, a stârnit emoţie auzit la NEVERSEA, în seara a treia a festivalului (desfăşurat în perioada 4-7 iulie, pe plaja din Constanţa).

Melodia a fost aleasă de celebrul DJ KSHMR în programul său.

KSHMR este un artist american, Niles Hollowell-Dhar pe numele său, al cărui tată este indian.

DJ-ul care a mixat la scena principala a festivalului de pe plaja din Constanţa, şi-a continuat apoi recitalul de muzică electronică.

YouTube video

Un alt DJ, Salvatore Ganacci, a furnizat o surpriză punând o manea la finalul concertului său: Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“.

Peste 60.000 de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, cei mai aşteptaţi artişti de vineri fiind Sean Paul şi Afrojack.

De asemenea, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la corturile de prim-ajutor amplasate în perimetrul festivalului, opt dintre acestea fiind transportate la spital.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor,debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simţit incredibil.

“Ştiam că publicul din România ştie să se distreze dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările. A fost nebunie curată şi m-am simţit incredibil de bine pe scenă. Mi-aş dori să mă reîntorc aici.”a declarat Sean Paul.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea