Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alba Fest® 2019 – Spectacole incendiare animate de flăcări la scenă, confetti, baloane de fum și efecte pirotehnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Fest® 2019 – Spectacole incendiare animate de flăcări la scenă, confetti, baloane de fum și efecte pirotehnice

La început de vară, Alba Iulia este destinaţia perfectă pentru câteva zile de distracţie garantată. Cel mai aşteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediţie. Ediția din 2019 Alba Fest se va desfășura în perioada 7-9 iunie în inima Transilvaniei, la Alba Iulia, și va reuni mai mulți artiști din topurile muzicale de la noi din țară. Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora sunt cap de afiș anul acesta.

Alba Fest® este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Pe lângă show-urile incendiare, Primăria a achiziționat și servicii de organizare a efectelor speciale pentru prezentarea spectacolelor muzicale în cadrul Alba Fest®. Atmosfera va fi animată de flăcări la scenă, aruncătoare de CO2, confetti, baloane de fum și efecte pirotehnice. Bugetul festivalului anul acesta se ridică doar la 350.000 de lei, însă este posibil ca acesta să fie completat din sponsorizări şi alte surse.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară. Vor urca pe scena din Cetatea Alba Carolina Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora, Ruby, Liviu Teodorescu, Dorian Popa, Randi, Sore, Golden Gang, Grasu XXL, Ami, La Familia, Vunk și Karmen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea