Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Undă verde lucrărilor de modernizare a străzilor Merilor și Tractoristului din Vinerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 24 mai a.c, a avut loc predarea de amplasament către constructor a străzilor Merilor și Tractoristului din localitatea Vinerea, în vederea modernizării acestora.

Predarea s-a facut în prezența primarului Adrian Teban, a viceprimarului Calin Furdui, precum și a directorului Sucursalei Cugir a S.C. Apa CTTA, ing. Mircea Țârlea.

Potrivit edilului șef al Cugirului, la începutul săptamanii viitoare va avea loc organizarea de șantier, după care vor fi derulate lucrarile necesare. Infrastructura celor doua străzi va fi modernizată și vor fi executate inclusiv rețele de utilități.

Lucrarile la aceste străzi reprezintă prima etapă a obiectului de investiții „Modernizare străzi-Dealului, Șurianu, Merilor si Tractoristului”, proiect finantat din bugetul local. Pentru modernizarea celelorlalte doua străzi, Dealului și Șurianu, administrația locală a demarat procedura de licitație a lucrărilor. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local PNL Alba Iulia a depus doarele pentru candidatura la Primăria și Consiliul Local Alba Iulia, potrivit unei postări pe facebook a primarului Gabriel Pleșa: ”Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ! Alături […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea