Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Accident MORTAL pe DN1: Doi COPII au fost răniți și o persoană a DECEDAT după un impact extrem de violent între un BMW și o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident mortal, joi seară, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un BMW și o autoutilitară. Cinci persoane, între care și doi copii au fost rănite, iar un bărbat a decedat.

Drumul unei familii s-a oprit brusc joi pe DN1, în județul Bihor. Autoutilitara în care se aflau doi copii de 9, respectiv 11 ani și părinții lor s-a izbit violent cu un autoturism.

În urma impactului, minorii și tatăl lor au suferit răni extrem de grave și au ajuns în grijă medicilor. În schimb, pentru celălalt șofer implicat în accident doctorii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l sava.

Impactul extrem de violent, în urma căruia cele două vehicule s-au transformat într-un morman de fiare, a avut loc pe DN1, la 25 de kilometri de Oradea. Ploua, şoseaua era umedă şi într-o curbă autoutilitara încărcată cu lemne, în care se aflau cei doi copii şi părinţii lor şi autoturismul care circulă din sens opus s-au lovit puternic, din cauze încă necunoscute.

Patru echipaje de pompieri şi trei ambulanțe au ajuns în scurt timp la fața locului. Cei doi micuţi şi tatăl lor au rămas încarceraţi şi a fost nevoie de intervenţia militarilor.

YouTube video

Maior Camelia Roşca, purtător de cuvânt ISU Crișana: „Celor patru ocupanţi ai autoutilitarei – o femeie aflată în cod galben şi bărbatul, respectiv cei doi copii descarceraţi, toţi trei aflaţi în cod roşu medical, respectiv în stare gravă, le-au fost acordate îngrijirile medicale care se impuneau, fiind transportaţi ulterior la spital.”

Celălalt şofer, aflat singur în maşină, a suferit răni extrem de grave şi nu a mai putut fi salvat.

Comisar şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor: „Din nefericire, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Acesta a decedat la faţa locului.”

Poliţiştii vor stabili, în urma cercetărilor, cine se face vinovat de producerea tragediei. Din cauza accidentului, circulaţia intre Oradea şi Cluj-Napoca a fost îngreunată mai multe ore.

Sursa: stirileprotv.ro, alesdonline.ro

[nggallery id=7090]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea