Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Sens giratoriu suspendat, una dintre soluțiile propuse pentru intersecția străzii Mărășești cu Șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un sens giratoriu suspendat ar fi una dintre soluțiile propuse pentru intersecția străzii Mărășești cu Șoseaua de centură.

Inițiativa consilierului local independent Mircea Trifu de a înființa o echipă de voluntari alături de care să demareze un proiect care prevede realizarea unei treceri peste șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Mărășești și strada București, prinde contur și deja au fost lansate primele soluții.

Una dintre soluțiile oferite de cei care deja au răspuns inițiativei lui Mircea Trifu presupune construirea unui sens giratoriu suspendat. Postarea consilierului pe pagina personală de facebook a stârnit numeroase controverse și comentarii în rândul internauților.

„Așa cum am promis ne-am apucat de treabă. Prin amabiltatea doamnei ing. MARIA TEISS avem o primă soluție de rezolvare a intersecției străzii Mărășești cu șoseaua de centură pe care o prezentăm stilizat în fotografia de mai jos.

De la această variantă și cele trimise de voi am început studiul. Aștept cu interes observațiile voastre și vă voi ține la curent de luni încolo cu demersurile făcute.

Vă așteptăm în echipă!”, a scris Mircea Trifu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea