Rămâi conectat

Actualitate

ALERTĂ ALIMENTARĂ! LIDL a retras de urgență mai multe produse! Alimentele pot provoca alergii

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIDL a retras de urgență mai multe produse care pot provoca alergii.  Este vorba despre„Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui şi bacon prăjit” şi ”Salam de Sibiu şi cascaval, 200g“ care conţin făină de soia, nedeclarată pe etichetă. Produsul nu este recomandat persoanelor cu alergii la soia.

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Potrivit anunţului, produsele au fost vândut de către Lidl România.

Lidl România a anunțat că produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare. Cumpărătorii sunt sfătuiţi să nu consume produsul.

Sursa: a1.ro 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi În noaptea de 26 spre 27 octombrie, în ultima duminică a lunii, se trece la ora de iarnă 2024. Ceasurile se vor da înapoi cu o oră, iar ora 4:00 va deveni ora 3:00. În ultima duminică din luna octombrie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea