Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Vizita unei delegații mixte româno – americane la sediul Instituției Prefectului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 13 februarie 2019, la sediul Instituției Prefectului – județul Alba a avut loc vizita de informare – documentare a unei echipe de specialiști CIMIC din cadrul Batalionului 1 CIMIC al Statului Major al Forțelor Terestre și specialiști în Afaceri Civile din armata Statelor Unite ale Americii (US Civil Affairs – US CA) aparținând Comandamentului Forțelor Terestre ale SUA în Europa (USAREUR).

Echipa militară mixtă CIMIC (RO) – Civil Affairs (SUA), a fost primită de către domnul Dănuţ-Emil HĂLĂLAI, prefectul județului. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte vizând organizarea și funcționarea Instituției Prefectului, aspect relevante din activitatea instituției,  modul de gestionare a situațiilor de urgență precum și aspecte privind profilul socio-economic al județului Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul vizitei de informare documentare au fost promovate cooperarea civili – militari, parteneriatul strategic România – SUA și a fost evidențiată importanța consolidării cooperării interinstituționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea