Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO / VIDEO: Parcarea din fața restaurantului Roberta, din Alba Iulia, pentru prima dată plină. Cum s-a întâmplat ”minunea”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Știți cât de greu se găsește un loc de parcare, pe unde ai treabă, în Alba Iulia zilelor noastre! Știți și că se parchează haotic, pe trotuare și spații verzi. Și mai știți și că parcările cu plată sunt întotdeauna aproape goale.

Este și cazul parcării cu plată din fața restaurantului Roberta, situat în centrul municipiului Alba Iulia. Aglomerație de mașini parcate în jur, dar ea trona ca o oază, mereu disponibilă. Și mereu goală, cu câteva mici excepții.

YouTube video

Miercuri după-amiaza însă, ”minunea” s-a întâmplat. Cum a fost posibil?

S-a defectat bariera care permite accesul autoturismelor în parcare. Că o fi de vină frigul, că or fi uzate mecanismele sau că or fi… binevoitori, cert este că, pentru prima dată de când funcționează în regim ”cu plată”, parcarea a fost plină ochi. Ca să vezi, bariera face diferența… Oare, până când?

[nggallery id=6673]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la o locuință din Mogoș: Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU Mogoș

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU izbucnit la o locuință din Mogoș: Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU Mogoș Un incendiu a izbucnit marți, 13 august, în jurul orei 12.14 la o locuință de pe raza localității Mogoș. Citește și: VIDEO | INCENDIU de deșeuri menajere și vegetație uscată la Unirea: Intervin pompierii Secția de pompieri Câmpeni intervine cu o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea