Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, UPDATE. Accident MORTAL pe DN1, la Oiejdea: Un tânăr de 26 de ani din Aiud a murit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 26 de ani din Aiud a murit, miercuri seara, după ce o mașină și un autocamion s-au ciocnit, pe DN 1, pe raza localității Oiejdea. UPDATE: Acesta conducea un Audi înmatriculat în Germania, iar accidentul s-a produs după ce un TIR a ieșit din curtea unei societăți comerciale, fără să se asigure. Șoferul TIR-ului este originar din Teiuș.

Potrivit ISU Alba, in urma impactului o persoana a murit.

„Detasamentul Alba Iulia intervine cu o Autospecială o masina de descarcerare și o masina SMURD TIM. S-au deplasat 8 subofiteri. Doua autovehicule implicate, o victima decetata”, informează ISU ALBA.

Poliția a transmis că traficul e blocat.

„Trafic blocat pe DN 1, pe ambele sensuri, in zona localității Oiejdea din cauza unui accident rutier in care sunt implicate 1 autoturism si un autocamion. O victima posibil decedată”, potrivit politiei Alba.

UPDATE: Cauza accidentului este neacordarea de prioritate.

YouTube video

„Cauza accidentului este neacordarea de prioritate de către șoferul tirului care a ieșit din curtea unei societăți comerciale fara sa se asigure”, a transmis, ulterior, Polița Alba.

UPDATE 1: Potrivit Poliției Alba, a murit un tânăr în vârstă de 26 de ani, care conducea o mașină înmatriculată în Germania. Nu se știe, la ora transmiterii acestei știri, din ce județ este victima.

YouTube video

Traficul e blocat la o oră de la accident și s-a luat măsura devierii pe DN 14 B (de la Teiuș spre Sântimbru și apoi spre Alba Iulia și invers).

UPDATE 2: Un bărbat de 58 de ani din Teiuș, județul Alba, în timp ce a condus o autoutilitară marca Mercedes, la intersecția dintre accesul rutier spre o societate comercială și DN 1, a pătruns pe drumul național și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcția Alba IuIia -Teiuș de către un tânăr de 26 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului șoferul autoturismului a decedat.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Este cercetat pentru ucidere din culpa.

UPDATE 3: Traficul a fost reluat la ora 21.20.

UPDATE 4: Pompierii au ajuns la fața locului și au găsit mașina răsturnată pe cupeu în afara părții carosabile. În ea era încarcerat trupul neînsuflețit al șoferului.

Victima a fost extrasă din mașină, care fost decuplată de la acumulatori pentru a nu avea loc un scurtcircuit, care ar fi putut produce un incendiu.

Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului circula pe ruta Alba Iulia – Teiuș.

[nggallery id=6376]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea