Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Pentru noi declarația 600 a fost o fumigenă. Ar trebui anulată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Declarația 600 a fost pentru ALDE ”o fumigenă” cu care premierul Tudose a surprins, a spus, luni, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, care a mai precizat că din punctul său de vedere formularul ar trebui anulat, nu doar prorogat termenul de depunere. 

”Am fost surprinși de măsurile luate de Guvernul Tudose, care nu au fost în totalitate cele cu care ne-am dus în fața alegătorilor când le-am cerut să ne aleagă (…) Nu am fost de acord cu declarația 600, asta clar va trebui anulată. Eu zic că la Finanțe este unul dintre cei mai buni miniștri, cei mai performanți. Într-adevăr, Eugen Teodorovici a performat mai mult la Ministerul Fondurilor Europene, dar și cât a fost ministru al Finanțelor nu s-a făcut de rușine și a luat hotărâri înțelepte. Nu știu ce se va hotărî cu declarația 600, care ar trebui scoasă de tot”, a spus Ioan Lazăr, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă membrii din conducerea ALDE nu au fost de la început de acord cu formularul 600, Ioan Lazăr a răspuns: ”Categoric nu, deci am fost surprinși de fumigenele lui Tudose. Pentru noi a fost o fumigenă”.

Autorităţile nu au decis încă dacă va dispărea sau nu declaraţia 600, formularul prin care aproxi­ma­tiv 210.000 de români care au venituri extrasalariale sunt obligaţi să spună Fiscului ce venituri au obţinut în 2017 sau cred că vor obţine anul acesta în afara salariilor, astfel încât Fiscul să le calculeze ce contribuţii sociale au de plătit.

După ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus că a cerut amânarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 1 martie, pe site-ul Finanţelor a apărut un proiect de OUG privind această prorogare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea