Rămâi conectat

Sport

FOTO: Derby aiudean în Liga a IV-a, Metalu Aiud – Olimpia Aiud 1-0 (1-0) | Mătărîngă a tranșat duelul orgoliilor, ce a avut un final incendiar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Derby aiudean pe „Aiudelul”, Metalul Aiud – Olimpia Aiud, cu o asistență numeroasă, peste 400 de spectatori, amfitrionii conduși de Radu Andone impunându-se cu scorul de 1-0 (1-0).

Nervi, determinare și suspans, într-un final de infarct, în care de la 2-0 putea fi 1-1, amfitrionii jucând în inferioritate numerică.

Deschiderea scorului a fost realizată de Mătărîngă (19), ce a împins mingea în plasă, după lovitură liberă și un balon bălbâit de „olimpici”. Cea mai mare ocazie de majorare a scorului a fost bara lui O. Oltean (80), iar în minutul 81, B. Moldovan (Metalu) a fost eliminat.

Olimpia putea egala în minutul 83, dar Gînscă a intervenit excelent la reluarea lui A. Drăgoi și la faza următoare P. Man a trimis milimetric pe lângă. În loc de 2-0 (Botaș – 90), putea fi 1-1 în prelungiri, dar Ilea (90+3) a fost blocat în apropierea porții

După trei ani, un derby al Aiudului s-a disputat în Liga a IV-a, între cele două echipe fiind o rivalitate sportivă, spectatorii întâmpinând startul jocului cu o ploaie de role de hârtie.

Fără „vedetele” Bogdan Andone (meci cu UTA Arad ca și antrenor) și Paul Muntean – suspendat, elevii lui Radu Andone au evoluat cu determinare, au dominat până spre final, putea fi 2-0, dar și 1-1.

Multe conexiuni în timp între cele două echipe, jucători sau antrenori care au schimbat taberele: *la Olimpia – Coltor, A. Băkan și Remus Țălnar; *la Metalul: Gînscă, A. Costan, Andrea, G. Szekely, Silea, Todea, Mătărîngă, I. Marian, O. Oltean, M. Ignat, Botaș și antrenorul Radu Andone, ce a pregătit ambele formații.

Metalu Aiud – Olimpia Aiud, ora 15.00: Transalpina Şugag – Viitorul Sîntimbru; ora 16.00: Euro Şpring – Fortuna Lunca Mureşului, Viitorul Spicul Daia Română – Cuprirom Abrud

[nggallery id=4709]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea