Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Acasă la Bistra”, a XII-a ediţie a festivalului din Ţara Moţilor. Meciuri de fotbal pentru copii şi seniori, muzică populară şi foc de artificii pentru bistreni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această după-amiază, începând cu ora 16.00, Primăria și Consiliul Local din comuna Bistra au organizat o nouă serbare a localității, denumită sugestiv „Acasă la Bistra”, ediţia a XII-a.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La eveniment au luat parte alături de bistreni, primarul localităţii, Traian Gligor, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, Marius Ceteraş, vicepreşedinte al CJ Alba, Corneliu Olar, deputat PNL.

Evenimentul s-a desfășurat pe baza sportivă a comunei și a fost susținut de artiștii locali Ionică Selagea, Alexandra Creț, Alin Bocșa, Ioana Ciorea, Călin Muntea, Codruța Tomuș, Corul Mixt Bistra – dirijor Gelu Muntea, Ansamblul „Arieșul Cîmpeni” condus de profesorul Gheorghe Bădău și Grupul Instrumental ,,Dor” coordonat de Alin Joldeș.

Totodată, evenimentul a avut ca invitați artiști de muzică populară din alte zone ale țării – Nineta Popa, Ciprian Picovici, Daniela Ștefan, Leontina Fărcaș și „Muguri de Tezaur” – și s-a încheiat cu un foc de artificii și discotecă în aer liber.

Serbarea localității a fost prefațată de meciurile de fotbal  ale copiilor și seniorilor bistreni care au jucat de la ora 13.00 cu cei din Ciuruleasa, aceste partide făcând parte din prima etapă a celei a VIII-a ediții a Campionatului Munților Apuseni pe teren redus.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=4277]

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea