Rămâi conectat

Sport

FOTO, Şurianu Sebeş – Sportul Petreşti 2-1 (2-0) | Golgheterul Vali Drăgan a ieșit la rampă în derby-ul Văii Frumoasei, a 7-a victorie la rând pentru campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș, deja campioană a județului Alba, nu are adversar în Liga a 4-a Alba, mărturie stând și victoria obținută în derby-ul Văii Frumoasei, în „Arini”, cu Sportul Petrești, scor 2-1 (2-0), eroul principal al jocului fiind golgheterul aiudean Vali Drăgan, ce a parafat al 7-lea succes la rând al formației lui Doru Oancea.

Fane Fogoroși a cunoscut gustul înfrângerii, după ce în precedentele trei runde acumulase maximum de puncte. Diferența de valoare a fost evidentă în prima repriză,emoțiile apărând în al doilea mitan, când Pamfiloiu a redus ecartul în minutul 59, cu o reluare cu capul din 7 metri

*Primul gol primit după 10 runde!

Zarurile au fost aruncate încă din primul mitan, dominat de amfitrionii. La prima situație reală de gol, Vali Drăgan a finalizat sub bară centrarea perfectă trimisă de R. Trif și a deschis scorul în minutul 7. Șurianu a presat în continuare, Dobre a respins spectaculos de sub bară reluarea lui R. Trif, dar în minutul 37 Rodina a dictat penalty pentru un henț la I. Nemeș (fază contestată de vizitatori), lovitura de pedeapsă fiind transformată singur de același Val. Drăgan. Abia atunci s-au trezit vizitatorii, ce au început să amenințe careul lui Bănică, șomer până atunci.

Revenirea în joc a petreștenilor s-a concretizat prin reușita lui Pamfiloiu, dar golul prmit a avut efect invers, Șurianu revenind la timonă și punându-i probleme lui Dobre, prin Ad. Lăcătuș, Ludwig și P. Muntean. Meciul a căpătat o nouă suplimentară de suspans, din tribune fanii vizitatorilor încurajându-și favoriții. Confruntarea s-a aprins, iar S. Bogdan a trimis o „bombă” ce a trecut milimetric pe lângă vinclu (81).

În minutul 90, după ce a primit o lovitură în cap cu gheata de la Cl. Marcu, la un duel la centrul terenului, Stancu de la Sportul, a fost înlocuit din pricina sângerării abundente.

Prima clasată avea o serie extraordinară, cu 7 victorii consecutive și 10 întâlniri în care nu a primit gol, Sportul Petrești prezentându-se la acest meci cu trei victorii consecutive.

În altă partidă, Dalia Sport Daia Română – Rapid Teiuș 4-0 (1-0): Z. Hileagă (31), R. Mihălțan (58, 84), Birk (72).

Dăienii au câștigat, la pas, al doilea joc din primăvară

[nggallery id=3998]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea